toggle menu

Håkan

Jag arbetar med försäljning av samtliga våra tjänster. Rollen innebär att jag i diskussion med mina kunder agerar rådgivande kopplat till hur de kan utveckla sin verksamhet genom framförallt personal-och kompetensförsörjning. Med hjälp av mina kollegor inom respektive affärsområde ser jag sedan till att Consensus lever upp till de högt ställda förväntningar våra kunder har, vilket förhoppningsvis sedan leder fram till utökade samarbeten.

När Consensus skulle utöka säljkåren blev jag i linje med hur vår rekryteringsprocess fungerar kontaktad av Consensus rekryteringsavdelning som frågade om jag var intresserad av att träffa dem rörande en tjänst inom försäljning. Då jag var relativt ny som Örebroare så kände jag bara till företaget ytligt. Ett antal intervjuer och möten senare så var jag övertygad om att Consensus var det jag sökte i min nästa arbetsgivare.

Det bästa med Consensus är att det är ett företag som aktivt jobbar med att utveckla de relationer vi har med våra kunder och de tjänster vi tillhandahåller. Vi vill fungera som en rådgivande partner, vilket verkligen tilltalar mitt sätt att se på en kundrelation. Dessutom är vi ett relativt sett litet bolag, vilket gör att vi kan arbeta snabbrörligt och proaktivt, samtidigt som jag som enskild medarbetare har stora möjligheter att komma med nya idéer och påverka verksamheten.

Att vara dynamiska handlar för mig om ett ständigt fokus på att utveckla såväl vår som våra kunders verksamhet. Detta uppnår vi genom att kontinuerligt utvärdera och förbättra såväl vårt arbetssätt som våra tjänster. Detta är något som jag trivs otroligt bra med och som gör att jag är stolt över att arbeta på Consensus!

< Tillbaka

KONTAKTA OSS