toggle menu

Lena

På Consensus jobbar jag med rekrytering. Mina huvudsakliga arbetsuppgifter är som researcher. Men jag är också med och intervjuar många av kandidaterna, tar referenser samt utformar annonser tillsammans med våra kunder.

Jag hamnade på Consensus genom kontakter med en f d kollega som nu är min chef på Consensus.

Det bästa med Consensus är alla möten med människor och att få möjligheten att sätta sig in i och lära sig olika verksamheter. Att bidra till att våra kunder får den kompetens de behöver, blir nöjda och återkommer när de behöver rekrytera på nytt är jättestimulerande. För mig är det också kul att bidra till att kandidaterna får en positiv bild av Consensus, oavsett om de får jobbet de är intresserade av eller ej.

Vår definition av värdeordet Passionerade lyder ”Med engagemang, glädje och energi genomför vi våra åtaganden”. Jag tycker det stämmer väl överens med mig. Jag är glad, positiv och ser möjligheter i de flesta situationer. Jag tar ansvar för mina arbetsuppgifter och tycker om att lära mig nya saker. Jag är hjälpsam och jag tror att jag är en god ambassadör för företaget.

< Tillbaka

KONTAKTA OSS