toggle menu

Stärk dig som ledare

Programmet vänder sig till dig som har arbetat en längre tid som chef/ledare. Du har god kunskap och erfarenhet av det operativa arbetet och vill nu ta ditt ledarskap ett steg längre, utveckla dig själv och företagets strategiska perspektiv. Du får en möjlighet att förstå dig själv, dina styrkor och förbättringsområden och du kommer få en djupare förståelse för vikten av att arbeta med och följa dina värderingar. Programmet bygger på väl beprövade teorier och metoder som ger varje deltagare möjlighet att följa sin egen ledarskapsutveckling under programmets gång. Vi kommer att kombinera teoripass och faktaavsnitt med nyttiga och lärorika övningar.

 

Område: Utbildningar | Dela:

Bakgrund


Datum

HT 2018: 29-30/8, 18-19/9, 10-11/10, 19-20/11 och 18-19/12


Syfte

Att få utveckla sitt dagliga ledarbeteenden för att därigenom öka effektiviteten i organisationen och den personliga utvecklingen hos chefer, ledare och medarbetare. Efter utbildningen har du: erhållit kunskap om ledarstilsmodellen och utvecklande ledarskap, fått personlig feedback på ditt ledarskap och tydliggjort de utvecklingsbehov du har. Ökat din självinsikt och skapat en personlig utvecklingsplan i syfte att utveckla ditt ledarskap. Utöver detta får du förutsättningar för ett dynamiskt ledarskap och verktyg att använda som ledare i vardagens ibland utmanande frågor och situationer.

Genomförande

Stärk dig som ledare är ett utbildningsprogram på totalt 10 dagar. Programmet genomförs i internatform om två dagar varannan vecka på vackra Katrinelunds Gästgiveri, ca 2 mil öster om Örebro vid Hjälmarens strand. Utbildningen inleds på den egna arbetsplatsen med en 360-graders bedömning av kursdeltagaren, 3 veckor före kursstart. Kursdeltagaren gör en självskattning som sedan ligger till grund för fortsatt arbete under kursen. En stor del av utbildningen genomförs med grupper om tre i syfte att öka den egna reflektionen med stöd från två andra kursdeltagare.

Internat

Internatkostnad tillkommer om 15 000:- exkl. moms.


Innehåll

Dag 1-2

• Utvecklande ledarskap


Dag 3-4

• Kommunikation

• Etik och kultur


Dag 5-6

• Retorik och mediaträning

• Ledningsgruppsarbete/Styrelsearbete


Dag 7-8

• Grundläggande coaching och coachingssamtal


Dag 9-10

• Stress - Fördjupning

• Uppföljningsdag - Utvecklande ledarskap

 
För mer detaljerad information om innehåll och våra utbildare, vänligen klicka på länken till vårt produktblad under rubriken Relaterad information till höger på sidan. 

Kursanmälan

29 Aug 2018, Örebro Anmäl dig

Investering

Utbildningen kostar 53000 kronor / person exklusive moms.

Relaterad information